Камелия захапа жестоко Бебо Халваджиян и жълтопаветниците: DJ Мартен можеше да направи това!

Имахме едни планове, случиха се други неща. От шоу се превърна в сеир и не очаквах такъв развой на нещата, аз не знаех, че това се е случило в залата, защото първоначалната идея беше аз да бъда там. Това разкри Камелия пред bTV.

„Ноле показва всеки път, че тази е една от любимите му български песни. Така се е случило, че тя се свърза с един сръбски сериал, в който играят български актьори. 

Не знаех, че това се е случило и това за пореден път разцепи обществото“, допълни тя. 

„Неприятно ми е да го кажа, но за пореден път в един такъв хубав момент, накрая да не сме обединени, а да сме разединени. Мартен е достатъчно голям професионалист, за да направи и хаос микс и да го наложи.

Тук беше принципно да зарадва госта си, който откликна да участва в този благотворителен спектакъл. Стана ми болно затова, че това разцепление след шоуто постави Григор в губеща позиция. 

Венци Мицов за скандала с Ноле и Камелия: Скъпи безмозъчни чалгари, ако си мислите, че за 5 лева…

Прожекторът се отдръпна от него и всичко започна в друга насока. Човекът организира това, а остана в сянка“, обясни Камелия. 

Според нея те, като спортисти, са надраснали тези неща. 

„Това се случва заради жълтопаветниците, които съветват по-голямата група как да живеят, какво да слушат, защото да го слушат и как да го слушат. Факт е, че голямата група слуша поп фолк. Четох такива коментари, за балкански субект, което не прави чест на Бебо Халваджиян. Такива неща не съм чула от фамилия Стораро. Разделението беше наистина голямо – дали слушаме или не слушаме чалга“, изтъкна тя. 

„Лошо е когато обиждаш. Не очаквах, че една песен, която Ноле и цялата зала запяха с него, ще запали обществото. Този проблем си стои и ако в такъв момент не сме заедно, кога ще бъдем“, попита тя. 

„Чалгата се превърна в поведение на обществото, на определени групи хора, които не знаят какво искат. Имат компютри пред себе си, сърдити на някого, започват да търсят вина в нещо друго. Чалгата стана поведение дори в парламента“, обясни Камелия. 

„Хитове стават песните, които вълнуват масите. Когато те докосне, развълнува или разплаче, тогава става хит. Другите песни са преходни и изчезват. Винаги има преходни песни, които са огледало на ситуацията в държавата – ако има проблем с боклука, ще се появи песен за боклука.

Истинските песни са съдържателни – за любов, приятелство, болка, страдание. Те влияят на масите. Масите искаха просто да бъде зарадван нашият гост“, каза тя.

Сподели