Хотел „Свети Василий Велики“ посреща гостите си в сърцето на България

Хотел „Свети Василий Велики“ в Габрово посреща гостите си в сърцето на България, тъй като се намира до географския център на нашата страна – местността Узана. Сред кристално чистия въздух и тишина всеки гост може да се наслади на специални моменти с близки и приятели.

Всички стаи в хотела са обзаведени с елегантни и модерни мебели, които гарантират пълноценна почивка и комфорт. А топлите цветове на обзавеждането допринасят за чувството на уют и спокойствие на гостите. Част от стаите в единствения 4-звезден хотел в Габрово са с тераси, които разкриват красива гледка към планината, а друга част – предлагат градска гледка.

На разположение на гостите, които желаят почивката им да бъде активна, са вътрешният и външният фитнес, многофункционалното игрище за футбол, баскетбол, тенис на корт, волейбол и хандбал, а за децата има външна площадка със забавления. Просторният парк пред хотел „Свети Василий Велики“ дава възможност за разходка и релаксация, а преходи могат да се правят от района на местността Узана до първенеца на Стара планина – връх Ботев.

„Св. Василий Велики“ разполага още с денонощна охрана, видеонаблюдение в общите части, WI-FI, паркоместа за леки коли и автобуси. В ресторанта на хотела, който е част от групата на Ресторантите Of course, какъвто има и в София (https://ofcourserestaurant.com/#welcome), може да се насладите на изключително вкусна и с високо качество храна.

4-звездният хотел в Габрово е идеалното място за отбелязването на лични и професионални поводи като сватби, кръщенета, годишнини, тържества на фирми, тиймбилдинги или ако просто сте решили да се отпуснете и да се заредите с енергия.

Телефонът за резервации е: 087 865 1163

Адресът на хотел „Св. Василий Велики“ в Габрово е ул. „Ягода“ 9, а повече информация за него ще откриете на фейсбук страницата му: https://www.facebook.com/profile.php?id=61564881283887

 

Сподели