Добри новини за двама от контузените в Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг получи добри новини преди срещата с Кристъл Палас през уикенда. Двама от контузените играчи в тима подновиха тренировки и се очаква да бъдат на разположение на наставника. Става въпрос за Расмус Хойлунд и Мейсън Маунт.

Маунт игра в първите два мача за сезона с Фулъм и Брайтън, но се контузи по време на втората среща, като получи проблем в бедрото. Именно контузиите до момента пречат на халфа да се наложи в състава на „червените дяволи“, като през миналия сезон записа едва 20 мача, тъй като почти четири месеца лекува травма в прасеца. Сега надеждите са той вече да е напълно възстановен и да може да влезе в по-добър игрови ритъм.

Относно Хойлунд, той пък също получи контузия в бедрото, но по време на контролата с Арсенал през лятото и все още не е играл през новия сезон. В този мач пострада и новото попълнение Лени Йоро, който ще отсъства поне до ноември.

Иначе на „Олд Трафорд“ са в приповдигнато настроение след победите над Саутхамптън (3:0) и Барнзли (7:0) и сега се надяват да продължат с добрите си игри и в предстоящия сблъсък с „орлите“.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Сподели