Късни голове спасиха Евертън от унизително поражение от аматьори

Два късни гола помогнаха на Евертън да избегне унизително поражение от непрофесионалния ирландски тим Слиго Роувърс. Момчетата на Шон Дайч успяха да стигнат до равенство 3:3 с два късни гола на португалския нападател Юсеф Шермити, след като губеха с 3:1 минути преди края на мача. Именно на Изумрудения остров, както е известна Ирландия, “карамелите” провеждат част от своята предсезонна подготовка. Това бе и първи двубой на отбора от Ливърпул с новата екипировка на британската марка “Кастор”, след като двете страни подписаха рекордно за Евертън споразумение през юни.

Вчерашната контрола обаче не бе особено успешна и в тази насока, като в социалните мрежи се появиха видеа и твърдения на очевидци, че екипировката е започнала да се разпада още след половин час игра, като емблемата на тима е падала от фланелки и е имало и други проблеми. Това само допълва не особено бляскавата ситуация около Евертън в последните месеци, след като вчера стана ясно, че са се провалили и последните преговори около възможността за смяна на клубната собственост. Настоящият шеф Ферхад Мошири отчаяно търси повече от година как да се раздели с клуба, но засега усилията му удрят на камък.

Следвай ни:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Сподели