Девин Хейни вече е в преговори с Райън Гарсия

Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) в супер-лека категория Девин Хейни заяви, че щабът му е в преговори с бившия световен шампион в лека категория Райън Гарсия и екипа му. Непобеденият боец потвърди пред “The MMA Hour”, че слуховете за организация на битка между него и Гарсия са верни.

“Да, в преговори сме. Преговаряме с Оскар Де Ла Хоя, Райън, адвокатите му. Вероятно е Райън да е следващия ми съперник. Все още сме в ранен етап не преговорите. “Matchroom” са в играта”, заяви 25-годишният боксьор.

Хейни надигра по убедителен начин Реджис Прогрейс в дебюта си при 63-килограмовите на 9-и декември. Той отне титлата на Прогрейс с успех с единодушно съдийско решение след дванадесет рунда бокс в ринга в “Chase Center” в Сан Франциско. Калифорниецът допълни, че няма планове да се завръща в по-ниската категория.

“Постигнах всичко в лека категория. Станах безспорен шампион. Сега искам да изкарам много пари и да направя най-големите битки. Двубой с Джервонта Дейвис ще бъде най-значим, но Райън Гарсия не е много по-далеч. Резюмето му ще става все по-впечатляващо с успех над Гарсия”

Вижте цялото интервю на Ариел Хелуани с Девин Хейни тук:

Последвайте канала ни в

Сподели